SISTE REIS MED GJENGEN: Avtroppende hovedtrener Håkon Wibe Lund (t.v.) var preget av stundens alvor etter å ha ledet sin siste kamp som Godset-trener, her blir han fulgt av banen av daglig leder Magne Nilsen etter en takkerunde på stadion.
SISTE REIS MED GJENGEN: Avtroppende hovedtrener Håkon Wibe Lund (t.v.) var preget av stundens alvor etter å ha ledet sin siste kamp som Godset-trener, her blir han fulgt av banen av daglig leder Magne Nilsen etter en takkerunde på stadion.

Tårevåt avskjed på Gamle Gress

Det ble en følelsesladd affære for trenerduoen Håkon Wibe Lund og Bjørn Petter Ingebretsen i sin siste kamp.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Kampen mot Bodø/Glimt bød på både jubel og fortvilelse etter å ha bølget frem og tilbake, men da det hele var over var ikke 4-2-tapet det viktigste for de fleste på stadion.

Trenerduoen ble hyllet med stående trampeklapp av hele stadion som takk for innsatsen, og det ble nesten for mye å håndtere for to trenere som var åpenbart beveget av øyeblikket.

Etter en æresrunde foran publikum med klapping, bukking og tåretørking fikk hele støtteapparatet også en runde med klapp og klem. Hvem som blir å se med videre her fra nyttår er per i dag et helt åpen spørsmål, og mye vil nok avhenge av hvem klubben ansetter som ny hovedtrener.

Se bilder fra den spesielle seansen på Marienlyst:

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">ÅRETS GODSET-SPILLER:</span> Herman Stengel mottok utmerkelsen av Jostein Flo før kampen.</span>
ÅRETS GODSET-SPILLER: Herman Stengel mottok utmerkelsen av Jostein Flo før kampen.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">SØLVJUBEL:</span> I motsatt enda av banen var det stor jubel for seriesølvet hos Glimt-fansen.</span>
SØLVJUBEL: I motsatt enda av banen var det stor jubel for seriesølvet hos Glimt-fansen.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FORTSATT POPULÆR:</span> Eks-Godset-spiss Lars Jørgen Salvensen tok seg god til å hilse på gamle kjente.</span>
FORTSATT POPULÆR: Eks-Godset-spiss Lars Jørgen Salvensen tok seg god til å hilse på gamle kjente.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">PÅ GAMLE TRAKTER:</span> Det samme gjorde drammensgutt og eks-Godset Amahl Pellegrino, som møtte kompisene fra hjembyen etter kampen hvor han scoret mot gamleklubben.</span>
PÅ GAMLE TRAKTER: Det samme gjorde drammensgutt og eks-Godset Amahl Pellegrino, som møtte kompisene fra hjembyen etter kampen hvor han scoret mot gamleklubben.
Powered by Labrador CMS