TRAFIKALE KOMPLIKASJONER: Nedre Strandgate og Tomtegata er blant veiene som blir delvis stengt.
TRAFIKALE KOMPLIKASJONER: Nedre Strandgate og Tomtegata er blant veiene som blir delvis stengt.

Stenger flere sentrumsgater på Bragernes

Veiarbeider og bybru-prosjektet fører til at en rekke veier blir helt eller delvis stengt samtidig de neste ukene.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser Drammen kommune. Veiene som er berørt er Øvre og Nedre Strandgate, Tomtegata/Holmens gate og Konggata.

Øvre og Nedre strandgate stenges delvis med enveiskjøring fra 24. januar til 20. februar. Årsaken er arbeider med bygging av midlertidig gangbru over Drammenselva og behov for sikkerhetssone i forbindelse med peling av fundament til brua.

  • Øvre Strandgate: Enveiskjørt mellom St Olavsgt og Bragernes torg, kjøreretning blir mot Bragernes torg/Bybrua i venstre kjørefelt. Veien vil i perioder kunne bli stengt i 5-10 minutter manuelt ved kranløft som krever at ingen er i sikkerhetssonen.
  • Nedre Strandgate: Stengt for kjøring MOT Bragernes torg/Bybrua fra innkjøring til p-hus i Magasinet. Åpent for all trafikk fra Erik Børesens alle for trafikk til p-hus i Magasinet og til Schwenckegata. Omkjøring for gjennomkjøring via Erik Børresens alle og Engene.

Tomtegata/Holmens gate stenges fra 24. januar til 30. april grunnet rehabilitering av vei og vann/avløp. Tomtegata stengt mellom Sagveien og Hofgaardsgt (åpent til Kiwi og CC), mens Holmensgate er stengt. Det blir omkjøring for buss.

Konggata stenges fra 18. januar til 28. januar grunnet kryssing av vei med strømledning. Veien stenges mellom Andreas Thunesgt og Wergelandsgt. Det blir omkjøring for buss.

Powered by Labrador CMS