Snøvær gir utfordringer i trafikken:
- Kan få lokalt 30 centimeter neste døgn

Tirsdag ettermiddag er det saktegående trafikk flere steder i drammensområdet som følge av kraftig snøfall, og Braker melder om forsinkede busser. Meteorologisk Institutt har nå sendt ut farevarsel.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Værutsiktene lokalt har nå endret seg i løpet av tirsdagen, til mer snø over en lengre periode enn det som var utgangspunktet. Det har fått Meteorologisk Institutt til å sende ut farevarsel i kategorien «mye snø», som nå også omfatter Drammen.

Fra tirsdag ettermiddag til onsdag ettermiddag kan det komme 10-30 cm snø lokalt i Agder og deler av Østlandet, heter det i varselet.

I lavereliggende områder vil nedbøren i løpet onsdagen gå over til regn, mens i høyereliggende områder kan alt falle som snø.

Snøværet satte i gang over Drammen tidlig tirsdag ettermiddag, og ved 1600-tiden melder Brakar om forsinkelser i busstrafikken på hovedlinjene ut og inn av sentrum.

Noe senere melder Brakar at linje 54 til Hovjordet ikke kommer videre grunnet en utforkjøring. Etter hva DRM24 erfarer skal dette ha skjedd i Stensethbakkene.

- Dette vil medføre forsinkelser på linje 53 også. Vi beklager dette, uttaler Brakar.

Powered by Labrador CMS