INNSJØ: Flere bilister fikk utfordringer ved FV283 i Krokstadelva, og entreprenør ble tilkalt etter at en bil fikk motorstopp i vannmassene.

Vann og is skaper trøbbel på veiene

Både busser, biler, lastebiler og fotgjengere har måtte gi tapt på glattisen søndag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: På morgenkvisten ble fartsgrensen satt ned på E18 mellom Vestfold og Lier som følge av smeltevann og regnvann som skapte oversvømmelser.

På Gamle Kongsbergvei i Øvre Eiker har en buss sperret veien hele formiddagen, skriver Eikernytt.no.

Brakar melder også om forsinkelser i busstrafikken grunnet utfordrende kjøreforhold søndag ettermiddag, blant annet for linje 63.

Flere veistrekninger har blitt midlertidig stengt som følge av problemer med oversvømmelser. Blant annet måtte E134 Strømsåstunnelen stenges en periode søndag ettermiddag grunnet fjerning av vann. Det samme gjaldt undergangen i Baker Thoens Allé å Gulskogen, som var helt oversvømt på formiddagen.

VANNMASSER: Slike oversvømmelser som her på Gulskogen er det mange av rundt i Drammen søndag, og det bli mer oversvømmelser som følge av været mandag, spår Meteorologisk Institutt.

Holkeføre

Rundt omkring på byens sideveier og i boligfeltene er det mange steder speilblank holke, og mange personbiler som sliter med fremkommeligheten. Det er imidlertid ikke meldt om trafikkulykker som følge av føreforholdene så langt søndag, trolig fordi hovedveiene i all hovedsak nå er bare.

Å være fotgjenger er heller ikke lett, og rundt omkring i sentrumsgatene er det rene nå igjen rene skøytebanen de fleste steder.

MÅTTE HENTES AV BERGINGSBIL: Bilen helt til høyre i bildet fikk motorstopp etter å ha havnet ute i innsjøen her i Krokstadelva. Her jobber mesta med fjernings av snø og vann.
Powered by Labrador CMS