Varmen kommer tilbake - varsler 12 varmegrader

Etter at Kong Vinter gjorde comeback med snøfokk og kuldegrader i helga, ligger det an til påskestemning ved inngangen til palmehelga.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Ferske prognoser fra Meteorologisk Institutt bærer bud om både sol og en god porsjon varmegrader, ihvertfall sporadisk i løpet av langtidsvarselet, som nå strekker seg godt inn i påskeuka.

Etter en heller kjølig start på uka med lite som minner om vår, og fare for både regn og snø i drammensområdet tirsdag kveld, blir det fra og med onsdag «andre boller». Da i form av stigende temperaturer og et gjensyn med sola. Onsdag-torsdag er det varslet åtte varmegrader i Drammen, med mye sol onsdag og ikke fullt så lovende vær torsdag.

Fredag er det varslet hele 12 varmegrader i Drammen, og selv om temperaturene synker noe igjennom helga, blir det tidvis lettskyet, pent vær.

Den beste værdagen ser foreløpig ut til å bli mandag etter palmesøndag, men strålende sol og fem grader, som lover bra for de som starter påskeferien da.

Langtidsvarselet ser foreløpig noe variabelt ut inn mot helligdagene, men skjærtorsdag er det meldt sol, og temperaturene er ventet å holde seg stabilt på 5-7 grader.

Powered by Labrador CMS