SNØFAST: Reber (dytter) og Muhammed kom seg ikke ut av parkeringsplassen på Fjell før de fikk slepehjelp av DRM24.

Flere timer forsinket til jobb i snøkaoset: - Stod bom fast

Mange hadde store problemer med å få gravd frem, og ut bilen for å komme seg på jobb. Bergingsselskapene kjørte skytteltrafikk over hele byen torsdag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Mange ble forsinket til jobben torsdag som følge av det voldsomme snøfallet. Aller verst har det nok vært for de mange som er avhengig av bilen og har parkert utendørs på parkeringsplasser - med en halvmeter snø over natta.

På Fjell var det fullt av folk i sving med snøskuffer som spadde, dyttet og børstet i formiddagstimene torsdag. Langt fra alle greide å komme seg ut for egen maskin.

- Vi kjører skytteltrafikk over hele byen. Veldig mange oppdrag er biler som rett og slett ikke kommer seg ut fra egen gårdsplass, forteller Ervin Birkeland i Falck/Drammen Autoassistance til DRM24.

Snøfast i flere timer

To av dem som stod bom fast på parkeringsplassen var Muhammed Awais og Reber Star Amin på Fjell. Gutta måtte begge ut med bilene sine i Lauritz Grønlands vei. Men det var lettere sagt enn gjort.

- Jeg skulle vært på jobben i barnehage på Konnerud kvart på åtte, forteller Awais til DRM24 i halv ti-tiden. 

Da hadde han spadd og spadd rundt bilen, men bilen ville fortsatt ikke rikke seg til tross for dyttehjelp fra kameraten Reber. Parkeringsplassen var ikke brøytet, og med en halvmeter snø var det en bortimot umulig oppgave å komme seg ut på veien.

Så gjenstår det å se om bilene kommer inn igjen på den samme parkeringsplassen i ettermiddag - ifølge Meteorologisk Institutt skal det ikke slutte å snø før natt til fredag.

LES OGSÅ: Kaos på veiene i morgenrushet: Busser og trailere står

Heldigvis kunne DRM24 trekke løs begge bilene med firehjulstrekk og slepetau - så begge fikk til slutt kommet seg på jobb - om enn noe senere enn planlagt!
KAOS: Et helt vanlig syn på Fjell torsdag formiddag.
Powered by Labrador CMS