Varsler buss for tog hele helga

Full stans i togtrafikken forbi Drammen. Nattarbeid kan medføre støy.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Førstkommende helg blir det stans i togtrafikken gjennom Drammen.

Det blir alternativ transport mellom Asker og Sande/Mjøndalen. Frem til søndag ettermiddag (kl. 16.30) er det også stans i togtrafikken mellom Skøyen og Asker. Da vil det være alternativ transport helt til/fra Oslo S, opplyser Bane NOR.

Togstansen begynner kl. 04.30 lørdag og avsluttes kl. 02.00 natt til mandag 15. april.

Neste gang man stanser togtrafikken på grunn av utbyggingsarbeidet blir det i fire dager Kr. Himmelfarts-helgen (inkludert den inneklemte dagen) 9.-13. mai.

Mye skal gjøres på kort tid

Ved stasjonsområdet, bybrua og nedføringen til den nye Drammenstunnelen vil det være arbeid som tilsvarer det vi allerede utfører. I tillegg blir trappen ned til Kiss&Ride fra den midlertidige gangbrua heist ned på lørdag.

Jernbaneteknikk har nå også kommet i gang i dette området. Denne helgen kommer langskinnetoget til Drammen og leverer skinner som skal brukes til å bygge nye spor. Det blir bygging av spor på den østre delen av stasjonen.

På Grønland blir det heising av master og åk. Ved Ryddinggangenundergangen skal det gjøres noen forberedende arbeider til arbeidene som skal gjøres der når togtrafikken stanser i mai.

På Sundland og på Vestfoldbanen mellom Kobbervik og Holm vil det foregå arbeid med kontaktledningsanlegget.

Powered by Labrador CMS