Varsler stenging av gangbrua

Torsdag denne uka og flere dager neste uke vil den nye, midlertidige gang- og sykkelbrua bli stengt i perioder.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Men frykt ikke, det er kun snakk om korte stenginger på noen minutter, opplyser Drammen kommune.

- Av sikkerhetsmessige årsaker er det behov for å stenge den midlertidige gang- og sykkelbrua og Øvre Strandgate ved Bybrua på Bragernes i korte perioder. Dette gjelder torsdag 25. august, samt mandag 29. august til og med torsdag 1. september.

– Vi beklager ulempene dette medfører, sier prosjektsjef Tommy Iversen.

Stengingen skyldes arbeidene ved Bybrua og at det må etableres en sikkerhetssone rundt arbeidsstedet. Stengingen foretas når spuntnålene løftes på plass. Denne operasjonen tar vanligvis noen få minutter. Gående, syklende, buss, taxi og varetransport vil bli stanset av trafikkdirigenter i de få minuttene arbeidet pågår.

– Vi ber om forståelse for at dette er nødvendig for alles sikkerhet, og ber alle om å følge trafikkdirigentenes instruksjoner. Vi oppfordrer samtidig de som skal rekke for eksempel tog eller buss om å legge inn noen ekstra minutter, fortsetter Iversen.

Spuntarbeidene forventes å være ferdig om to uker, men det er ikke alle arbeidene som påvirker gang-, sykkel- og biltrafikken. Det vil derfor kun være nødvendig med stenging torsdag 25. august samt mandag 29. august til og med torsdag 1. september

Powered by Labrador CMS