THRILLERKAMP: Det ble et actionfylt og høydramatisk oppgjør på Marienlyst torsdag kveld, hvor hjemmelaget kjempet seg til seier etter ekstraomganger.

Drammen fikk revansje mot Solberg - stor spenning i NM-sluttspillet

Ingen ting er avgjort etter to av fem runder NM-sluttspillet for Solberg, Drammen og Mjøndalen.

SE KAMPEN I REPRISE HER

DRAMMEN:
Drammen hadde kniven på strupen etter 6-3-tap for Solberg etter første kvartfinale, mens med knepen 6-5-seier etter ekstraomganger på Marienlyst lever drømmen om avansement i beste velgående.

Det ble et høydramatisk og publikumsvennlig lokalderby i Drammen torsdag kveld, og lagene står nå med en seier hver.

Vinner et av lagene begge to neste rundene blir det avansement til semifinale, vinner lagene hver sin kamp blir den femte runden utslagsgivende.

TØFFE TAK: Det slo gnister av duellene på Marienlyst torsdag.

Tett og nervepirrende

Mens Solberg vant komfortabelt i første kvartfinale, var Drammen betydelig mer på hugget på hjemmebane og skulle ikke gi de hvitkledde noe gratis. Gjestene tok imidlertid føringen etter kort tid, men Drammen slo raskt og kontakt tilbake og lagene gikk til pause på 2-2 etter en jevnspilt omgang.

Etter hvilen fosset Drammen i angrep og hamret inn to scoringer på drøyt tre minutter - og det ble klart at Solberg skulle få jobbe for å få med seg poeng fra Drammen.

Solberg reduserte imidlertid ved Petter Moen på en knallhard corner få minutter senere, og midtveis i omgangen vippet kampen igjen med 4-4 etter utlikning fra Sondre Kristoffersen.

Drammen tok på ny ledelsen med 5-4, og etter straffebom fra SSK i sluttminuttene så det ut til gå Drammens vei med to SSK-spillere utvist. I siste spillesekund utliknet imidlertid Solbergs Eirik Bø Johnsen på retur fra en ellers meget god Oliver Hereta i Drammen-målet.

Første målet vinner

Dermed var det klart for Sudden death, første målet vinner, i to ekstraomganger. Det ble ikke nødvendig med to - Drammen sørget for å sette spikeren i kista på et knallskudd fra godt og vel 20 meter signert Mathias Farnes som snappet ballen og kontret Solberg i senk.

Ingen ufortjent seier i Drammen, og alt borger for en nytt og dramatisk lokaloppgjør lørdag kveld 18.00 på Solbergbanen.

PS: Mjøndalen har gått på to strake, knepne tap i sine første kvartfinaler mot Ullevaal, med to 3-2-tap, den siste på Sudden Death. MIF må med andre vinne de to neste for å ha håp om avansement.

KAMPFAKTA: Drammen – Solberg

0-1: Kristian Hagen (Emil Gulbrandsen)
1-1: Marius Mørch Andersen (Mathias Farnes)
1-2: Christopher Nålby (Kristian Hagen)
2-2: Marius Mørch Andersen
3-2: Aslak Vannebo
4-2: Mathias Farnes (Marius Mørch Andersen)