Drammen-kaptein Even Thiseth, også kjent som «gjedda i sivet», satte 1-0.

Drammen med viktig seier i serie-innspurten

Drammen fester grepet om seriegullet i bandyens eliteserie etter å ha slått Ullevaal 5-2 på Marienlyst.

Se kampen i reprise!

DRAMMEN: Det var et noe passivt Drammens-lag publikum fikk se i første onsdag kveld, i en kamp som ble noe forsinket som følge av nødvendig prepping av banen etter ru is takket være regnvær før kampen.

Drammen tok ledelsen etter ti minutter ved goalgetter Even «gjedda i sivet» Thiseth, før Ullevaal utliknet og lagene gikk til pause med uavgjort 1-1.

Etter hvilen tok hjemmelaget grep, dominerte stort og produserte en rekke målsjanser. Men først etter 66 minutter kom scoringen ved Marius Mørch Andersen, før det smalt fra broren Johan Mørch Andersen bare minuttet senere og stillingen plutselig var 3-1.

Ullevaal reduserte så etter retur på straffe, før Drammen umiddelbart svarte med 4-2 og deretter 5-2 før dommeren blåste av kampen. Drammen tok en fortjent seier mot et solid Ullevaal-lag, og har nå tre poengs forsprang ned til Sarpsborg og fire poeng til Solberg på tredjeplass.

Sistnevnte vant onsdag 8-4 bort mot Høvik, og har passert både Ready og Stabæk (5-3 på Plassen) på tabellen. Mjøndalen (en kamp mindre spilt) møter regjerende seriemester Sarpsborg på bortebane fredag.

PS: Det blir lokalderby på Solbergbanen søndag mellom Solberg og Drammen!