Drammen Bandy beseiret byrival Mjøndalen etter mange knallharde dueller på Vassenga onsdag kveld.

Knockout i slaget om Drammen

Mjøndalen ble beseiret 6-4 på hjemmebane da revansjesugne gjester fra gamle-Drammen besøkte 3050 til lokalderby onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

SE KAMPEN I REPRISE OVER

MJØNDALEN: Det var tydelig at Drammen skulle ha revansje etter å ha blitt frarøvet seieren på overtid av overtiden da lagene spilte 6-6 tidligere i sesongen. Det formsterke bortelaget var det førende i mesteparten av kampen, og tok til slutt en fortjent seier etter å ha ledet hele 6-1 midtveis i 2. omgang.

Mjøndaøen scoret to kjappe mål på tampen av kampen, men var ikke nærheten av å true Drammen som nå har passert Stabæk på tabellen sammen med Solberg (slo Ullern 6-2 borte).

Mathias Farnes med lekker scoring for Drammen.

Mens Mjøndalen har hatt den dårligste sesongåpningen på mange år med bare én seier på syv kamper og tre poeng, ligger Solberg (12 poeng) og Drammen (11 poeng) på henholdsvis 3. og 4. plass bak Sarpsborg (15 poeng) og Ready (12 poeng).

Det er imidlertid ikke mange dagene til Mjøndalen får sjansen til å gjenopprette ære og selvtillit mot Solberg 2. juledag. Bandyens «Ælv Classico» spilles i år på Solbergbanen, og det tradisjonsrike oppgjøret er som kjent sesongens mest prestisjefylte for de to erkerivalene. DRM24 kommer med full rapport fra kampen.

Se flere bilder fra Mjøndalen-Drammen på Vassenga:

Mjøndalens kaptein med litt ureglementert køllebruk.
De følgende bildene er del av en serie, og utgjorde kampens kanskje mest spektakulære felling. Om det var tilsiktet eller ikke skal være usagt, men utvisning ble det okke som på Mjøndalen for å meid ned Drammens angriper i ei god, gammaldags sklitakling.
Powered by Labrador CMS