MIF-SEIER: Mjøndalen og Bendik Gommerud kunne juble etter å ha slått all motstand.
MIF-SEIER: Mjøndalen og Bendik Gommerud kunne juble etter å ha slått all motstand.

Mjøndalens guttelag best i landet etter cup-seier

MIF-gutta beseiret Stabæk etter ekstraomganger på Solbergbanen i Kaare Mortensen-cup søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

SOLBERGELVA: Norges beste guttespillere (05-08-årgang) møttes til dyst på Solbergbanen i helga, under den prestisjefylte Kaare Mortensen-cupen.

Den tradisjonsrike turneringen samler landets beste guttelag til dyst, og ikke uventet var det Solberg, Stabæk og Mjøndalen som kapret de tre øverste plassene.

Solberg ble slått ut i semifinalen av Stabæk med 3-1, men kapret bronsemedaljen med 3-0-seier mot Røa.

I finalen mellom Mjøndalen og Stabæk kom det 1-1 før det var spilt 10 minutter, men flere mål ble det ikke etter ordinær tid i en jevnspilt kamp. Dermed måtte lagene ut i ekstraomganger for å kåre en vinner, og ikke før mot slutten av andre ekstraomgang kom avgjørelsen - Mjøndalen vant til slutt 2-1.

Drammen og Ullevaal deltok også i cupen, men ble slått ut i gruppespillet.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">JEVNT:</span> Stabæk ga Mjøndalen kamp til døra på Solbergbanen.</span>
JEVNT: Stabæk ga Mjøndalen kamp til døra på Solbergbanen.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">BRONSE-JUBEL:</span> For Solberg-gutta, her i garderoben med pokalen.</span>
BRONSE-JUBEL: For Solberg-gutta, her i garderoben med pokalen.
Powered by Labrador CMS