MÅTTE GI TAPT: Solberg og Johanne Eystø kom langt i årets sesong med tredjeplass i serien og semifinale i sluttspillet, men nådde ikke helt til topps.

NM-drømmen brast for Solberg-jentene

Publisert Sist oppdatert

BÆRUM: Etter å ha slått Stabæk 2-1 lørdag kveld og 1-1 i kamper etter best av tre, var det duket for den tredje og avgjørende semifinalen søndag på Stabæks hjemmebane Plassen.

Vinneren ville møte seriemester Ready i finalen neste uke, så det var med andre ord mye på spill og tydelig at det var to skjerpede lag som følte på alvoret.

Stabæk kom best ut av det etter en jevnspilt førsteomgang, og ledet to 2-0 til pause etter et tidlig frislag og et selvmål fra Solberg like før hvilen.

I andre omgang la bærumslaget på til 3-0 etter nok en dødball (corner) i det 25. minutt, og Solberg var nødt for å score mål. Stabæk var imidlertid solide bakover og flere mål skulle det ikke bli i kampen.

Dermed er det klart for de to øverste lagene i serien også i NM-finalen: Ready-Stabæk spilles førstkommende fredag.