COMEBACK I SORT/HVITT: Robert Arnesen, her fotografert i 2017 som hovedtrener for Solberg.

Solberg med ny A-lagstrener

Thomas Moen og Simon Stavis gir seg etter skuffende sesong i bandyens eliteserie. Robert Arnesen, som også tidligere har vært SSK-trener, vender tilbake etter et opphold hos erkerivalen Mjøndalen.

Publisert Sist oppdatert

SOLBERGELVA: - Simon Stavis og Thomas Moen fortsetter ikke i sine roller som trenere for herrelaget neste sesong. Moen gir seg også som spiller etter en lang og fantastisk karriere, melder klubben på sine nettsider.

Simon Stavis kom inn i trenerteamet halvveis i sesongen 21/22 og var med å føre laget til NM-gull i mars 2022. Thomas Moen har vært spillende trener og trener i flere perioder for laget og har vunnet to NM-gull og seks seriegull.

Robert Arnesens siste sesong som trener var i 2017/2018 da laget ble suverene seriemestere, men tapte NM-finalen knepent for Stabæk. Siden den gang har han trent Mjøndalen i to sesonger fra 2020 til 2022. Arnesen har også en sesong som spiller i Solberg i 09/10 da han ble dobbeltmester.

- Først og fremst må jeg si at det var en smule overraskende, men også veldig hyggelig å bli spurt. Jeg har hatt et år uten noen engasjementer i bandyen, og den pausen trengte jeg. Når forespørselen kom kjente jeg imidlertid at lysten og motivasjonen var tilbake. Det at jeg kjenner klubben og miljøet fra før, samt at det nå har kommet opp flere yngre spillere som jeg har trent tidligere i junioravdelingen i klubben, gjorde det enkelt å takke ja til jobben, sier Arnesen til klubbnettstedet.

Arnesen håper på å kunne føre SSK til bedre resultater neste sesong enn årets femteplass i eliteserien.

- Troppen vi har består av spillere med både rutine og kvalitet i alle ledd, så vi har et meget godt utgangspunkt. Flere unge talenter som vil opp og frem, og spillere som har prestert på et høyt nivå i mange år. Jeg mener at vi skal være ett av de lagene, sier Arnesen.

Powered by Labrador CMS