SØK: En storstilt leteaksjon ble onsdag kveld iverksatt på Åssiden. Her er mannskaper fra Røde Kors i aksjon med beltebil.
SØK: En storstilt leteaksjon ble onsdag kveld iverksatt på Åssiden. Her er mannskaper fra Røde Kors i aksjon med beltebil.

Kvinne funnet nedkjølt etter storstilt leteaksjon

Politihelikopter og letemannskaper gjennomførte et storstilt søk etter en kvinne i 40-åra som hadde gått seg bort onsdag kveld. Kvinnen var våt og kald, og tom for strøm på mobiltelefonen da hun ble funnet etter fem timer.

Publisert Sist oppdatert

ÅSSIDEN: Politiet mottok først melding fra kvinnen klokken 17.21, om at hun hadde gått seg bort.

Man trodde ifølge politiet ikke lenge etter at helikopteret først hadde lokalisert kvinnen, men det viste seg å være feil kvinne.

- Søket fortsetter, opplyser kvinnen like før klokken 19.00.

Klokken 21.00 var det fortsatt ikke gjort funn. Det ble på dette tidspunktet iverksatt en større leteaksjon med bistand fra frivillige organisasjoner.

- Hun har nå gått for strøm tom på mobiltelefonen, som vi ikke har greid å spore. Hun har også sagt at hun er våt og kald, sier operasjonsleder Marianne Mørch i politiet til DRM24.

Kvinnen skulle befinne seg utenfor løypene i området, og var ikke spesielt turvant eller godt kjent. Kvinnen var imidlertid i følge med en hund.

Noe etter klokken 22.00 skal kvinnen ha blitt funnet av en tilfeldig turgåer, trolig i skogsområdet i nærheten av Nerdammen.

- Hun er i god behold men noe nedkjølt, uttaler politiet.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">HOVEDKVARTER:</span> Politiet leder leteaksjonen fra Berskaughallen.</span>
HOVEDKVARTER: Politiet leder leteaksjonen fra Berskaughallen.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FRIVILLIGE ORGANISASJONER:</span> En stor leteaksjon er i ferd med å bli ansatt, blant annet med bistand fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder.</span>
FRIVILLIGE ORGANISASJONER: En stor leteaksjon er i ferd med å bli ansatt, blant annet med bistand fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder.
Powered by Labrador CMS