VOLDSOM KRASJ: Her fra møteulykken mellom personbilen og lastebilen i Strømsåstunnelen torsdag kveld.
VOLDSOM KRASJ: Her fra møteulykken mellom personbilen og lastebilen i Strømsåstunnelen torsdag kveld.

Mann i 20-åra mistet livet i frontkollisjon:
- Vi hørte et kjempesmell. Hele huset ristet

En utenlandsk statsborger var alene i bilen da dødsulykken i Strømsåstunnelen inntraff. Politiet mener å kjenne identiteten, men tror det vil ta lang tid å få varslet de pårørende.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser politiet overfor DRM24 natt til fredag.

- Det er snakk om en utenlandsk mann i 20-åra som ikke har pårørende i Norge. Det er snakk om utenfor Europa, og vil nok ta lang tid å få tak i, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i politiet til DRM24.

Lastebilsjåføren ble fraktet legevakt for sjekk med lettere skader etter møteulykken. Ifølge politiet er det bragt på det rene at personbilen har kommet over i motgående kjørefelt, sneiet en annen personbil før den kolliderte front mot front med lastebilen. Politiet kjenner foreløpig ikke årsaken til det som skjedde.

Statens Vegvesens ulykkesgruppe gjorde natt til fredag undersøkelser i tunnelen, som er ventet gjenåpnet før morgenrushet fredag.

Nabo: - Alle skvatt til

En huseier som bor på Gulskogen like over tunnelen, nedenfor fotoboksen i Konnerudbakkene, forteller til DRM24 at de hørte et kjempesmell da ulykken inntraff ved 20.40-tiden.

Så kraftig var smellen at det skal ha ristet i bebyggelsen over tunnelen.

- Vi trodde det var sprengningen av nye togtunnelen, men dette var ekstrem mye høyere en disse smellene. Hele huset ristet, dama, hunden, barna, alle skvatt til, forteller huseieren.

Powered by Labrador CMS