KRAKILSK: To politipatruljer fikk hendene fulle med to lite samarbeidsvillige tenåringsjenter.

Tenåringsjenter savnet - havnet i basketak med politiet

Politiet fikk ingen enkel jobb da de ble tilkalt for å bistå barnevernet i Drammen lørdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Patruljene kjørte til det aktuelle området og påtraff de to savnede ungdommene ved en parkeringsplass utenfor en dagligvarebutikk. Det skulle imidlertid vise seg at dette ikke ville bli noe enkelt oppdrag å løse.

Etter innledningsvis å ha forsøkt å komme til enighet med de to mindreårige jentene med verbale midler, eskalerte situasjonen kraftig da de to tenåringene, som også fremstod som påvirket av alkohol, satte seg kraftig til motverge, og nektet å etterkomme patruljenes anvisninger.

Etter mye frem og tilbake oppstod det et basketak mellom tjenestemennene og den eldste av de to jentene ute på parkeringsplassen da de skulle forsøke å få henne inn i bilen, hvorpå minst en av tjenestemennene også skal ha blitt utsatt for slag og/eller spark.

Jenta, som ikke er myndig men over den straffbare lavalder, skal slik DRM24 forstår det, deretter ha fått en ny sjanse til å komme seg hjem på egen hånd, men valgte isteden å utagere videre ved blant annet å knuse en glassflaske med alkohol på parkeringsplassen.

Begge de to ble deretter tatt med inn på politistasjonen, før de ble overtatt av barnevernet, opplyser politiet til DRM24.

Det er foreløpig uklart om hvorvidt politiet anmelder den eldste jenta for vold mot offentlig tjenestemann.

Powered by Labrador CMS