TOTALVRAK: Det var bare skrapmetall igjen av det som engang var en BMW 5-serie stasjonsvogn. Lange bremsespor vitner om høy fart.
TOTALVRAK: Det var bare skrapmetall igjen av det som engang var en BMW 5-serie stasjonsvogn. Lange bremsespor vitner om høy fart.

Totalvrak etter fylle-krasj på E18 - passasjer fastklemt

En litauisk mann i 20-åra er siktet for promillekjøring etter å ha forårsaket en ulykke med en voldsom utforkjøring i sørgående løp på Kjellstad i Lier natt til lørdag.

Publisert Sist oppdatert

LIER: Nødetatene rykket ut til melding om ulykken ved 03.35-tiden. Fremme på stedet fant politiet bilføreren sittende på autovernet, mens passasjeren var fastklemt i bilen og måtte frigjøres av brannvesenet.

Begge er fraktet sykehus, og det skal - til alt hell - ikke være meldt om alvorlige skader så langt.Bilføreren, en litauisk mann, skal overfor politiet ha erkjent promillekjøring, og skal ha blåst til godt over 1 i promille.

- Vi har også sikret video av hendelsen fra et dashkamera fra bilen som kjørte bak, så vi har et godt bilde av hva som har skjedd, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i politiet til DRM24.

Bilen skal utifra sporene på stedet ha mistet kontrollen i høyrekurven nederst i Lierbakkene, fått sleng på dårlige vinterdekk, skrenset over veibanen og dundret inn i midtrabatten, før bilen gikk rundt og havnet på taket. Det er med andre ord ingen ting som tilsier at hastigheten har vært lav.

I tillegg til at bilen ble fullstendig smadret, dro bilen med seg en lyktestolpe og forårsaket store skader på autovernet på begge sider av midtrabatten. Veien ble delvis sperret på stedet i et par timer følge av opprydning.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">VOLDSOM KRASJ:</span> Vrakrester og inventar og bagasje fra bilen lå strødd over et stort område.</span>
VOLDSOM KRASJ: Vrakrester og inventar og bagasje fra bilen lå strødd over et stort område.
Powered by Labrador CMS