UKJØRBAR: En Tesla mistet høyre forhjul i sammenstøtet med autovernet på stedet. «Falcon wing»-dørene fungerte fortsatt.
UKJØRBAR: En Tesla mistet høyre forhjul i sammenstøtet med autovernet på stedet. «Falcon wing»-dørene fungerte fortsatt.

Utforkjøring på Ringeriksveien:
- Var uoppmerksom

Autovernet ved kontrollplassen på RV350 i Øvre Eiker var bare 14 dager gammelt da det smalt igjen.

Publisert Sist oppdatert

HOKKSUND: Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen ved Skar, ved 10.00-tiden.

Ifølge politiet skal uforkjøringen ikke ha resultert i personskader, etter at de to kvinnene som befant seg i bilen, var sjekket ut av ambulansepersonell.

Begge kvinner som var på vei til Hemsedal på ferie. Den turen fikk en brå slutt, skriver Eikernytt.no.

Bilen traff autovernet med høyre forhjul, som ble revet av. Bilen fortsatte så over 100 meter langs autovernet før de fikk stoppet på busslommen i forbindelse med kontrollplassen på stedet. Bilen sto således ikke til hinder for trafikken, som gikk greit forbi i begge retninger.

Ikke første gang

Ifølge kvinnene selv kom dette autovernet litt brått på dem, og det er ikke første gang dette skjer.

Støtavlederen som er begynnelsen på autovernet ved innkjøringen til kontrollplassen, er nemlig bare 14 dager gammelt. Det ble kjørt ned av en annen bil da, ifølge lokalkjente.

Bilen fikk naturligvis en del skader på høyre side og i hjulopphenget, og måtte derfor hentes av bergingsbil.

- Føreren er avhørt av politiet, og har forklart at hun var uoppmerksom. Politiet har opprettet sak, men det er foreløpig ikke gjort førerkortbeslag, uttaler politiet til DRM24.

Det skal ikke være mistanke om ruskjøring.

Powered by Labrador CMS