BYPARKEN: Her fra avslutningsnummeret lørdag kveld.
BYPARKEN: Her fra avslutningsnummeret lørdag kveld.

Elvefestivalen skiller ut konsertene med nytt festivalnavn

Navnet er Ypsilon-festivalen, og fra med neste år lover Elvefestivalen større nysatsing med ny organisering.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser arrangør Byen Vår Drammen i en pressemelding sent lørdag kveld.

- Som en del av videreutviklingen av Elvefestivalen, vil musikkfestivalen i byparken i 2023 hete noe vi allerede er godt kjent med; Ypsilon. Det nye navnet fikk en spenstig introduksjon under årets Elvefestival, og dermed var standarden satt for neste års opplevelse i byparken, heter det i pressemeldingen.

- Vi ønsker å satse videre og utvikle Elvefestivalen til et enda større arrangement med et bredere tilbud av aktiviteter. Elvefestivalen er en stor folkefest med mange arrangementer rundt i hele byen, og således er det passende at konsertene i byparken har et eget navn. I sammenheng med dette endrer vi navnet på musikkfestivalen til Ypsilon, oppkalt etter vår lokale bro, sier festivalsjef Louise Winness Prestgard.

Ifølge festivalledelsen «vil utviklingen av Elvefestivalen vil gjøre byen ytterligere aktiv og levende under byfesten».

Høye ambisjoner

Ifølge festivalledelsen skal Elvefestivalen bli den beste byfesten i Norge og kunne lokke med internasjonale artister.

- Ypsilon blir en fantastisk festival arrangert i kanskje Norges flotteste bypark. I tillegg til god musikk fra spennende internasjonale og nasjonale artister, blir arrangementet fylt med en rekke opplevelser ut over kun underholdningen fra scenene . Dette blir en plattform hvor alle er velkomne til å være individ i fellesskap, heter det i pressemeldingen.

- Vi gleder oss veldig til å vise drammensere hva som kan skapes på et så fint sted som byparken, og til å videreutvikle Elvefestivalen til å være den beste byfesten i hele Norge med en rekke arrangementer for alle aldersgrupper, sier Prestgard.

Powered by Labrador CMS