Spillnyheter og mekking av ødelagt laptop

Ærre Dritt: Brokencast

Denne litt kaldere tirsdagen satte vi oss ned rundt bordet hjemme hos Ralf med litt forskjellige tema på plakaten. Noe var awesome, noe var dritt.

Publisert Sist oppdatert

Vi tar for oss hva denne måneden bringer av nye spill. Det rulles ut store titler på løpende bånd i oktober. Noen har vi ventet en stund på. Noen vi ikke bryr oss om.

Titanfall 2, Gears of War 4, Forza Horizon 3, BattleField 1 og Mafia 3 for å nevne noen.

Ralf har lyst til å snakke litt om et norskutviklet spill ved navn Earthlock - Festival of Magic. Magnus har testa spillet Paladins, en direkte ripp-off av Overwatch (Eller..?). Gard har vært i London å ordna seg hemoroider og sett Book of Mormon (South Park spellet er utsatt!).

LES OGSÅ: Ærre Dritt: Super Mario Bros. 2

Laptop-mekking

Mens vi snakker om dette skrur Gard på en relativt ny laptop. En laptop han ikke klarte å eie i to døgn før han klarte å ødelegge den. Hvordan han klarte det er en ganske funny story, men samtidig noe ganske mange kjenner seg igjen i.

Jaggumeg skarru få se hvordan vi tar opp lyden til episodene også, nå som Apple har valgt å fjerne den gode gamle 3.5mm inngangen på telefonene sine. Ralf har kjøpt seg den nye iphone, serru. Og da må det tell med en liten adapter for å få ting til å funke.

Som vanlig finner du episoden i din favoritt podcast app, eller på soundcloud. Og om du har lyst til å se video, må du gjerne gjøre det.

Se forrige episode her:

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

Powered by Labrador CMS