Ny Nintendo-konsoll på trappene

Ærre Dritt: Gears of TitanSwitch-cast

Vi slår oss ned i sofaen hos Halvorsen Hjemme og prater ut om alt det sjuke greiene som har dukka opp og noe av det som er rett rundt hjørnet.

Publisert Sist oppdatert

Da har oktober passert oss som ett godstog stappfullt av spillnyheter, og det har vi behov for å snakke om. Noe engasjerer oss, mens andre ting gir vi totalt blanke i. Sånn det er nødt til å værra.

De største tingene i denne podcasten (er også på youtube, ja) er for eksempel Gears of War seriens fjerde installasjon, som både Gard og Ralf har spellt seg gjennom. Respawn (EA) har sluppet Titanfall 2 og det har vi selvsagt spellt. Det er no rykter om nytt Tomb Raider-spell, Civilization 6, Owlboy, Overwatch og en liten ting fra Nintendo; en ny maskin.

Den nye Nintendo-konsollen har fått et navn, nemlig Switch. Vi har sett noe annonseringsvideo, lest litt rykter og hørt no sladder. Alle veit at maskinen blir kjøpt inn, men har vi no' trua for at vi kommer til å bruke den? Hva for slags spådommer sitter vi på for denne nye og halv-rare multitouch konsollen med avtagbare kontrollere samt en docking for å få bildet på TV'en i stua..?

Det er ikke uten grunn at vi kaller oktober for broketober, for her går penga virkelig unna!

Podcast-episoden finnes som vanlig på din favorittapp for podcaster, på soundcloud, iTunes og om du ønsker kan du se opptaket på YouTube også.

Soundcloud: https://goo.gl/HsSMib
YouTube: https://youtu.be/PyqyIvbIKg0

Se forrige episode her:

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

Powered by Labrador CMS