Ærre Dritt: Låtlanserings-podcast på fire hjul!

Det er klart for Podcast og låtlansering - fra bilen til Ralf!

Publisert Sist oppdatert

Hva skjer'a? Jo, Ærre Dritt-gutta er tilbake med enda en episode med skravling.

De har som kjent satt som krav til sin egen podcast at de skal spille den inn på et nytt sted hver gang, og denne gangen skal selvsagt ikke være noe unntak. I mangel på kreativitet satte vi oss like godt inn i bilen til Ralf og kjørte hele showet derfra.

I tillegg til å snakke om spill som No Mans Sky, Elite Dangerous, Track & Field, Donkey Kong, Overwatch, Titanfall 2, Bioshow og en masse andre titler vi har spilt i det siste eller bare generelt har noe å skravle om. 

I tillegg til alle disse har gutta i Dpad Studios skjenket oss en preview av deres "soon to be released" spill Owlboy. Et spill så fullt av pixler, godt gameplay og flotte karakterer at det er vanskelig å tro det kun har vært 8 år i støpeskjea.

Se forrige episode her:

Låt-lansering!

Til sist, eller helt først i episoden, kommer vi med en skikkelig bombe. Vi har fått vår egen låt!

Skaperen av introlåta og temamusikken vår, Keem One, har skjenket oss med en låt full av relevant tekst og fengende rim. Vi har ruga på denne en god stund nå men kan endelig annonsere at den er tilgjengelig på så godt som alle musikktjenestene du finner på nett.

Vi setter selvsagt pris på at dere sjekker den ut, samma om det er på Spotify, Tidal eller gudene veit hva du bruker. Ekstra kult er det om dere kjøper låta på iTunes eller Amazon, det koster en 9 kroning!

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

Powered by Labrador CMS