Harald Wessel-Berg (66) er død

Drammenspolitikeren har gått bort etter en periode med sykdom.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser ordfører Monica Myrvold-Berg sent lørdag kveld.

- Jeg har mottatt budskapet om Haralds død med tristhet og sorg. Vi visste at han hadde vært syk en tid, men dødsfallet kom likevel overraskende, uttaler ordføreren.

Wessel-Berg ble kun 66 år. Han har vært folkevalgt i drammens-politikken i en årrekke, nå de siste årene for Fremskrittspartiet, men i mesteparten av sin politiske karriere som Høyre-politiker.

Wessel-Berg ble valgt inn i den nåværende kommunestyreperioden for Nei til Bomring, men meldte etter hvert overgang til Frp.

- Jeg ble først kjent med ham da jeg ble ordfører i 2019. Han gjorde umiddelbart inntrykk, som kunnskapsrik, uredd og med meningers mot. Han var også omsorgsfull. Vi, de folkevalgte i Drammen, vil minnes ham med respekt og takknemlighet, uttaler ordføreren.

Wessel Berg var foruten kommunestyret, medlem i Hovedutvalg for kultur, idrett og frivillighet samt 17. mai-komiteen.

Han var også sterkt engasjert for bydelene Tangen og Åskollen hvor han selv bodde, og var dessuten styreleder i flere virksomheter.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">MED I OPPSTARTEN AV NYTT PARTI:</span> Harald Wessel-Berg involverte seg for Nei Til Bomring som følge av engasjementet for bilistenes interesser, her under presentasjon av partiprogrammet i 2019.</span>
MED I OPPSTARTEN AV NYTT PARTI: Harald Wessel-Berg involverte seg for Nei Til Bomring som følge av engasjementet for bilistenes interesser, her under presentasjon av partiprogrammet i 2019.
Powered by Labrador CMS