Levner ikke «MGP-Tore» store sjanser til avansement

TV-kjendis Tore Petterson fra Lier deltar lørdag i Østlandsfinalen i Melodi Grand Prix med låta «The Start of Something New». Låta blir vurdert som svakest av MGP-ekspert.

Publisert Sist oppdatert

OSLO: På lørdag ble det klart at det var oddsfavoritt Raylee som ble Sør-Norge sin representant i MGP-finalen. Kommende lørdag er det Øst-Norges artist som skal kåres, og Betssons MGP-ekspert Per Sundnes har klare meninger om helgens låter:

- Jeg må si at jeg synes Sør-Norges låter var en god del sterkere enn hva vi får servert denne helgen. Her var det litt av hvert. Noe som er fint her er at det er en klarere spredning mellom sjangerne, slik at det blir enklere for publikum å finne sin favoritt. Så tror jeg at erfaring vil triumfere og bestemme hvem som går til selve finalen, mener Sundnes.

11,00 i odds for «The Start of Something New»

Tore Petterson har etter hvert blitt et av Norges aller mest kjente TV-fjes. «Sofa», «Skal vi danse» og «Farmen» er alle TV-programmer vi kjenner drammenseren for, men nå er det altså «Melodi Grand Prix» som gjelder.

- «Kjent for å være kjent» er en sjanger som er like morsom hver gang i MGP. I år er det Tore Petterson som har fått den æren. Etter hvert har han jo fått svart belte i reality, så det blir spennende å se hvordan han kan hevde seg, sier Sundnes, før han fortsetter:

- Denne storbandlåta må leveres på skikkelig «Robbie Williams»-vis om den ikke skal falle gjennom, og jeg må være så ærlig å si at jeg lurer på om det er noe han klarer. Her blir det i alle fall garantert paljetter! Jeg er spent på å se hva Petterson klarer å utrette på MGP-scenen.

På oddsen har «The Start of Something New» fått 6,00 i odds. Med det vurderes den som den svakeste låten i semifinalen for Øst-Norge. Markedssjef i Betsson, Carl-Henrik Tuwezen, forklarer oddssetternes begrunnelser:

- Selv om Petterson har drevet litt med musikk på siden, så er det jo ikke som artist vi kjenner han best. Våre oddssettere tror ikke dette blir gjennombruddet hans som artist. Petterson er ingen stor sanger, og det kommer tydelig frem her, men han er et morsomt bidrag og storband er et friskt pust i Melodi Grand Prix. Antrekkene hans i «Skal vi danse» har tidvis vært svært spektakulære. Det blir spennende å se om han også slår på stortromma i MGP, men dette blir neppe Øst-Norges bidrag i finalen.

Hør låta her:


Powered by Labrador CMS