Ludvig (22) fra Mjøndalen klar for «Paradise Hotel»

Ludvig Dyreng er sistemann ut i rekken av drammensere som sjekker inn på skandalehotellet i Mexico når serien har premiere mandag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/MEXICO: Også i fjor fant en drammenser veien inn i realityserien, da i form av eks-dama til Tix, Ine Marlen Mausethagen.

I motsetning til Mausethagen, som røk ut tidlig i den populære TV-serien, har Dyreng planer om å skape blest på hotellet. Han sjekker nemlig inn med en hemmelighet.

Ifølge TV3 sjekker han nemlig inn på hotellet på oppdrag fra Mads Hansen og «Spårtsklubben» i det som blir den 14. sesongen av Paradise Hotel.

– Jeg er blitt sendt hit for å lage litt ekstra krydder på TV, for de ser vel på meg som en kar som kan drive litt gjøn, sier Ludvig til Nettavisen.

Det innebærer i kjent Mads Hansen-stil en god del ting han skal utføre i løpet av oppholdet - uten at noen andre får kjennskap til det.

- Vi har en fantastisk cast denne sesongen. Det er lagt opp til en del tvister underveis som deltakerne virkelig får brynt seg på, sier programredaktør i Nent, Marius Rønnekleiv i en pressemelding.

I likhet med i fjor sendes ikke serien på TV3, den går kun på Viaplay.

Se videopresentasjonen av Ludvig under:DELTAGERNE: Denne gjengen sjekker inn i år.
Powered by Labrador CMS