STJÅLNE SKILTER: Denne bilen ble stoppet og de to ombord pågrepet rett etter et annet biltyveri. Det skal også ha vært en del tyvegods i bilen, som hadde påsatt stjålne skilter. Her sjekker politiet bilens understellsnummer for å få klarhet i bilens skjebne forøvrig.

Klappjakt etter biltyver:
To pågrepet - ny Audi forsvunnet

En uregistrert, ny Audi e-tron er sporløst borte etter å ha blitt stjålet fra et transportfirma i Lier onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

OPPDATERT: Den stjålet Audien er torsdag morgen funnet og to personer pågrepet.

LIER:
Politiet mottok først melding fra et vaktfirma om innbrudd i lageret til det aktuelle firmaet, som holder til på Vitbank, i 2100-tiden. Ifølge politiet skal tyvene ha tatt seg inn en garasjeport.

Deretter ble den stjålne bilen tyvene forsvant i, som skal være en hvit Audi e-tron uten skilter, etter hva DRM24 erfarer observert av vitner i full fart gjennom bebyggelsen på Lierstranda retning Drammen.

Etter dette er det ingen kjente observasjoner av bilen.

To pågrepet

Ifølge politiet ble to personer i en annen, bil, en eldre Volkswagen Caddy, stoppet og pågrepet i samme område kort tid etter innbruddet. Hvorvidt disse har noe med det andre tyveriet å gjøre, kan politiet foreløpig ikke svare på. Det er også mulig at denne bilen er stjålet, det var ihvertfall skiltene på bilen.

Audien var sent onsdag kveld sporløst borte, til tross for mye politiaktivitet i området. Det skal ha blitt stoppet og kontrollert flere e-troner, uten at det har blitt «napp».

DRM24 har også vært i kontakt med eieren av det aktuelle transportfirmaet, som forteller at det jobbes med å spore bilen.

PÅGREPET: Her blir to menn pågrepet på Lierstranda i stjålet bil.
Powered by Labrador CMS