FJELL: Bildet er tatt i august i sommer.

Kvinne funnet død i leilighet på Fjell - mann siktet for drap

Politiet ønsker tips fra publikum etter at en kvinne ble funnet død i sin leilighet på Fjell i juli. Fredag ble en mann pågrepet i saken.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Saken har ikke tidligere vært kjent i media. Den avdøde, Nina Bråthen (46), ble funnet død i sin leilighet på Fjell i Drammen 23. juli i år.

Etterforskningen har vist at kvinnen døde en gang i løpet av juli 2019, opplyser politiet i en pressemelding mandag.

Siktet for drap

En mann i slutten av 40-årene blir mandag fremstilt for varetektsfengsling i Drammen tingrett, siktet for drap på kvinnen, opplyser politiinspektør Magnar Pedersen i Sør-Øst politidistrikt.

Mannen ble pågrepet av politiet fredag ettermiddag.

Saken ble innledningsvis etterforsket som et mistenkelig dødsfall. Saken ble etterforsket bredt av politiet fra juli 2019, og i løpet av høsten ble saken ytterligere prioritert da det framkom at det kunne dreie seg om et drap.

Ønsker tips

- Den tid som er medgått fra funnet av kvinnen til en pågripelse, har gått til omfattende teknisk og taktisk etterforskning. Skjellig grunn til mistanke mot en bestemt person ga i slutten av november grunnlag for pågripelse og begjæring om fengsling, sier politiinspektør Pedersen.

Politiet opplyser videre at de ønsker tips fra publikum om den avdøde kvinnen, ikke minst når gjelder det opplysninger fra sommeren 2019. Politiets tipstelefon er 969 45 605.

- Politiet har tatt en rekke vitneavhør, men antar at det likevel kan være opplysninger som ennå ikke er kommet til politiets kunnskap. Selv om vitner selv skulle mene at deres opplysninger ikke er interessante, ber vi om at vitner kontakter politiet. Dette gjelder ikke minst observasjoner av avdøde med videre, opplyser Pedersen.

Powered by Labrador CMS