GULLJUBEL: Kartleser Torstein Eriksen og Frank Tore Larsen er raskest i Norge denne sesongen, ingen tvil om det.

Frank Tore Larsen norgesmester - igjen!

Kort tid etter super-krasjen som holdt på å ødelegge rallysesongen er drammenseren igjen på toppen av podiet - og kan feire sitt tredje NM-gull på tre sesonger.

Publisert Sist oppdatert

LARVIK: Med ti av ti etappeseiere kan man trygt si at Larsen er tilbake for fullt etter at han plutselig stod uten bil og funderte på veien videre

Men bilen ble gjenoppbygget på rekordtid takket være massiv støtte og hjelp fra rallymiljøet, og Larsen rakk akkurat stille til start på forrige NM-runde i Grimstad. Der sikret Larsen viktige poeng med en god 3. plass, og nå kun to uker senere skulle sesongens andre asfaltrally kjøres i Larvik.

Og radarparet Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen har definitivt ikke blitt forsiktige på gasspedalen etter krasjen under EM-runden i Sverige.

Lørdag var de totalt overlegne, og med full pott poengmessig kunne Larsen allerede før siste runde på NM-kalenderen i Tron i oktober utropes til norgesmester.

For tredje året på rad! 

Grøndal på pallen igjen

Frank Tore Larsen er imidlertid ikke den eneste drammenseren som har fått fart på sakene igjen. Anders Grøndal, som mestvinnende norsk bilsportutøver i NM-sammenheng noensinne, kjørte med kartleser Veronica Engan inn til pallplassering for andre løp på rad.

Under Rally Grimstad tok Grøndal en imponerende 2. plass, og på asfalten i Larvik kjørte drammenseren inn til nok en 2. plass, ett minutt og tolv sekunder bak Frank Tore Larsen. Dobbelt «drammensk», med andre ord.

Det sender Grøndal opp en tredjeplass også sammenlagt før siste NM-runde i oktober, og med muligheter for nok en medalje i norgesmesterskapet.

Powered by Labrador CMS