Lokale brødre klare for verdensfinalen i gokart

Brødrene Thomas (15) og Sebastian (13) Grøndal er klar for å kjempe mot gokart-eliten i Portugal.

DRAMMEN: Det ble klart etter Vestlandsmesterskaoet i gokart i Bergen i helga.

Thomas (15) kjørte inn til en tredje plass i sin klasse, X30 i selve løpet. Dette holdt til å bli kronet vestlandsmester for 2023 med ett poeng til nummer to. Med dette er også en billett til selveste verdensfinalen sikret for 15-åringen fra Drammen.

- Vi jobber med å få til et budsjett for å kjøre verdensfinalen i Portugal, og håper selvfølgelig å få til det, sier Thomas, som naturlig nok er svært glad og lettet over helgens resultat.

Mesterskapet har gått over 8 finaler, fordelt på 4 løp, og det ble ikke avgjort før i siste finale.

Også lillebror Sebastian (12) gjorde det bra i Bergen, han fulgte storebror, og steg opp på pallen som nummer tre i sin klasse, Mini, i selve løpet. Også Sebastian har plass i verdensfinalen i Portugal.

Teamet har også med en tredje pilot, James (8). Han kjører sin aller første sesong i klassen Cadetti, og kjørte inn til en flott 12-plass.