LANDEMERKE: Få, om noen, kan skilte med boligadresse her, nærmere bestemet Torgeir Vraas Plass 2.
LANDEMERKE: Få, om noen, kan skilte med boligadresse her, nærmere bestemet Torgeir Vraas Plass 2.

Nå kan du flytte inn i selveste Globusgården

Unikt leieobjekt har havnet på markedet.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Globusgården er trolig ikke noe de fleste forbinder med boliger, men det finnes en godt bevart hemmelighet på taket av byens kanskje mest kjent bygning.

- Det er en gammel leilighet som egentlig skal ha vært tiltenkt vaktmesterbolig eller lignende, som nå er satt i stand og leies ut, forteller Amund Ringdal i Dpend Eiendom.

Og treromsleiligheten kan faktisk betegnes som en skikkelig «penthouse», der på toppen av taket med egen takterasse og det hele - selvom standarden må sies å være noe utdatert i likhet med resten av bygningen - som har et omfattende renoveringsprosjekt på gang noen år frem i tid.

- Vegger og himlinger nymalte, nytt dusjkabinett satt inn og det elektriske anlegget gjenomgått, heter det i annonsen.

Beliggenheten må imidlertid sies å være upåklagelig, mer sentralt i Drammen er det vanskelig å komme. Leiligheten inneholder forøvrig to soverom, kjøkken, stue og gjesterom/kontor - og er du bekymret for strømutgiftene kan utleier skilte med at varmtvann er inkludert i månedsleien på 14.000 kroner.

Det skal også være mulig å leie garasjeplass i tilknytning til bygget. Og er du interessert kan det være lurt å være kjapp på labben.

- Jeg tror det allerede er interesse for å leie den, forteller Ringdal.

Se bilder:

Powered by Labrador CMS