KLARE FOR GJESTER: Barsjef Annalyn Carreon på «Jaguar Bar» fikk mange nysgjerrige besøkende innom fredag kveld.
KLARE FOR GJESTER: Barsjef Annalyn Carreon på «Jaguar Bar» fikk mange nysgjerrige besøkende innom fredag kveld.

Åpnet nytt utested under Elvefestivalen

Plutselig var gamle «Buddy» gjenåpnet. Nå blir det karaokebar og nattklubb etter en totalrenovering av lokalene.

Publisert Sist oppdatert

BRAGERNES: I all hemmelighet har lokalene etter gamle Buddy i Amtmand Bloms gate blitt pusset opp og klargjort for åpning av et splitter nytt utested.

Torsdag var det lukket åpning for inviterte etter at facebooksiden ble lansert samme dag, og fredag soft-opening for å pirre drammenserne under Elvefestivalen. Uten noen form markedsføring i forkant var dørene plutselig åpnet, og det før utestedet har rukket å ha offisiell åpning.

- Så langt har vi ikke kommet enda, men vi ville få med oss Elvefestivalen og derfor ble det sånn, forteller barsjef Annalyn Carreon til DRM24.

Fredag kveld ønsket hun nysgjerrige gjester velkommen inn, med både åpen uteservering, og ny, stor bar, dansegulv med DJ for nattklubbgjester og en egen «VIP-lounge».

Karaokebar

Carreon forteller at stedet vil ivareta litt av historien som sitter i veggene etter Buddy, som i sin tid var en svært populært klubb/konsertscene. Det skal nemlig fortsatt synges på stedet, men nå i karaokeformat.

Onsdag og søndag er holdt av til dette formålet, mens det fredag og lørdag blir klassisk nattklubbaktivitet til klokka 03.30. Og midt i smørøyet blant blyens nattklubber bør det være et visst kundegrunnlag, selv om konkurransen om gjestene nå skjerpes enda et par hakk.

I de nyoppussede lokalene er det et voksent dansegulv, sittegrupper, DJ-bås, samt profesjonelt lyd- og lysanlegg. I tillegg til dans og musikk skal utestedet by på «fantastiske drikkeopplevelser», ifølge en stillingsutlysning.

Yousuf Gilani eier

Bak satsingen står det nyopprettede selskapet Mono Drammen, og i kulissene lurer et ikke helt ukjent navn: Yousuf Gilani.

Byens tidligere varaordfører har også tidligere vært involvert i driften av serveringssteder i Drammen, og er nå styreleder og eneeier i selskapet som står bak Jaguar Bar.

Foreløpig er det ti ansatte på utestedet, som holder stengt mandag-tirsdag.

NATTKLUBB-EIER: Tidligere drammenspolitiker Yousuf Gilani.
NATTKLUBB-EIER: Tidligere drammenspolitiker Yousuf Gilani.
Powered by Labrador CMS