Drammensselskap kjøpt opp

Drammensselskapet Ganske Enkelt har fått nye eiere, og blir en del av ØkonomiBistand, som har kjøpt 100% av aksjene i det som har vært en 27 år lang suksesshistorie i Drammen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Ganske Enkelt AS er landets største leverandør av CRM-løsningen Superoffice til mange lokale og nasjonale firmaer. Økomomibistand har vokst til å bli en ledende nordisk leverandør av diverse skyløsninger, inkludert CRM, og vil nå styrke dette feltet med oppkjøpet av Ganske Enkelt.

ØkonomiBistand er den ledende Visma- og SuperOffice-partneren i Norge med bransjens høyeste kundetilfredshet. Gruppen har 2600 kunder, 140 ansatte i Norge og Sverige og samlede inntekter på 220 millioner kroner i fjor.

- Kun uker etter oppkjøpet av Cloud Connection representerer oppkjøpet av Ganske Enkelt nok et stort steg fremover i vår strategi om å bli den ledende aktøren av skytjenester i Norden, uttaler selskapet i en pressemelding.

– Gjennom oppkjøpet av Ganske Enkelt etablerer Økonomibistand en enestående posisjon for å vokse inn i nye segmenter og markedet i Norden og Europa med skybaserte CRM-løsninger. Vi er i lederposisjon til å skape en skyleder i Norden. Vi er to selskaper som sammen styrker vår posisjon innen SuperOffice CRM og utfyller hverandre veldig godt innenfor CRM fagområdet, sier Terje Simonsen, administrerende direktør i Økonomibistand.

- Tatt godt imot i begge leire

Ganske Enkelt uttaler at man det siste året har gjort en «grundig vurdering av hvilke strategiske valg selskapet kan ta for å bli en enda sterkere aktør i CRM-markedet».

- Muligheten til å gå i tospann med Økonomibistand stod tidlig frem som det mest spennende alternativet. Med et team på rundt 30 rendyrkede CRM-ressurser blir vi sammen Nordens desidert kraftigste SuperOffice-miljø. Samtidig styrker Økonomibistands ERP- kompetanse oss både som helhetlig forretningsrådgivere og innen integrasjoner, noe som blir stadig viktigere for kundene våre. Nå gleder vi oss til å komme i gang, sier Anders Jahren, daglig leder i Ganske Enkelt.

- Vi i Økonomibistand er fantastisk glade for å få en slik motivert og kompetent gjeng med på laget. Nyheten ble veldig godt tatt imot i begge leire og vi skal sammen sette enda større fart mot skyen. Vi er både ydmyke og stolt over å ha fått den største og flinkeste SuperOffice-partneren med på laget, sier Simonsen.

Til orientering: Ganske Enkelt og Drammen Live24 har et gjensidig kundeforhold som samarbeidspartnere.

Powered by Labrador CMS