– En unik og spennende mulighet, sier administrerende direktør Gøril Bergh ved Drammen Helsepark.
– En unik og spennende mulighet, sier administrerende direktør Gøril Bergh ved Drammen Helsepark.

Helseparken jakter folk til ledelsen

Lyser ut flere prosjektleder-stillinger.

Publisert Sist oppdatert

LIER: Drammen Helsepark har styrket staben med markedsdirektør og jakter to prosjektledere til teamet som skal skape Europas beste helse- og omsorgsklynge, melder selskapet i en pressemelding.

De to prosjektlederne som får ansvar for realisering av fire bygg i det som blir helseparken byggetrinn 1.

På tomta er spuntingen gjort og nå følger utgraving før pæling og støp av bunnplate. Støp av det som blir gulv i en parkeringskjeller, ventes å skje tidlig i 2023.

– Vi ser etter kandidater som trives med stort ansvar. I første omgang skal vi ha på plass prosjektledere som får ansvar for å utvikle planlagte bygg frem til overlevering til leietakere, sier Bergh.

For å rekruttere prosjektledere har Bergh engasjert drammensbedriften AWN for å sette stor fart på rekrutteringen.

– Vi har funnet et veldig kompetent miljø vi her jobber sammen med. For oss er det viktig å rekruttere de beste hodene, som brenner for eiendomsutvikling og som vil være med oss på å utvikle helsenæringen, sier Bergh.

Bygger organisasjon

Bergh tok over som administrerende direktør i Drammen Helsepark 1. mars 2021. Med seg har hun utbyggingsdirektør Jon Chr. Simenstad. Nå skal organisasjonen utvikles.

– Vi har store ambisjoner. Utbyggingen av helseparken planlegges i ulike byggetrinn. I 2025 åpnes første byggetrinn. Det er alene på over 40.000 kvadratmeter. Nå trenger vi flere ansatte for å realisere utbyggingen og visjonen, sier Bergh.

Helseparken danner ny bydel sammen med det nye sykehuset i Drammen. Alt i alt skal det bygges syv næringsbygg på cirka 98.000 kvadratmeter inkludert parkeringskjeller.

Powered by Labrador CMS