DEKKSPESIALISTER: Fra venstre daglig leder Kjell Tvedt i Bildeleksperten, Svein Torgersen i Mjøndalen Bilgummiservice og ny daglig leder Kjetil Aslaksen.

Kjøper opp lokal dekk-konkurrent

Etter 40 år i bransjen, overlater Brit og Svein Torgersen roret i Mjøndalen Bilgummiservice til nye eiere og drivere.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN: Selskapet er solgt til Kjell A. Tvedt og Roger Andersen i Bildeleksperten.

- De ansatte gå jula og det nye året i møte i trygg forvisning om at arbeidsplassene deres er i de beste hender. De blir selvsagt med videre, og vi vil ha behov for enda flere ut over vinteren, sier Kjetil Aslaksen (39), som er ansatt som ny daglig leder.

Har utviklet en solid arbeidsplass

Brit (71) og Svein (74) Torgersen startet helt fra bunnen av da de etablerte Mjøndalen Bilgummiservice i 1983. Siden da har de utviklet virksomheten til en særdeles sunn og økonomisk solid bedrift og arbeidsplass for fire.

Etter en nesten 40 år lang karriere, har de to endelig bestemt seg for å nyte pensjonisttilværelsen, og leverer altså nå stafettpinnen videre til nye eiere.

Erfarne bransjefolk

Kjell Tvedt er styreleder i det nye selskapet, og har lang erfaring og kompetanse fra bildel- og dekkbransjen gjennom sitt selskap Bildeleksperten AS.

Nyansatt daglig leder, Kjetil Aslaksen, har også lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet åtte år i Bildeleksperten.

Velrennomert bedrift

- Med oppkjøpet av Mjøndalen Bilgummiservice, utvider vi både vår geografiske markedsdekning og - ikke minst - kompetanse på spesialdekk til alt fra trillebår til store vogntog og anleggsmaskiner, sier styreleder Kjell Tvedt.

- Mjøndalen Bilgummiservice har alltid vært kjent for god service og høy fagkompetanse. Det ryktet skal vi gjøre alt vi kan for å bevare og videreutvikle, avslutter daglig leder Kjetil Aslaksen.

Powered by Labrador CMS