KLARE FOR ÅPNING TORSDAG: Fra venstre: Najva Hajbagheri Kahaki, Morten Karlsen, Stian Falkenhaug Thomesen, Sonia Fonseca, Emilly Pape Amdam, Stina Pape, Henning Marius Jensrud, Stina Haugen, Heidi Skau, Anna Lien Aas, Emilian Trogstad Gulsrud og Olav Olsvik.

Nyåpning av Europris-butikk: - Blir en av de største og mest moderne

Lavpriskjeden feirer 30 år med stor ombygging og fornyelse av Åssiden-butikken i Ingenior Rybergs gate.

Publisert

ÅSSIDEN: Torsdag åpner dørene igjen etter en omfattende ombygging og fornyelse. Alle de nyeste forbedringene i Europris-konseptet er på plass, lover butikken - fordelt på hele 2.000 kvadratmeter.

- Jeg tror kundene gleder seg fælt til åpningen, og det gjør jeg også, sier butikksjef Henning Jensrud.

Han begynte som ringehjelp i Europris på Åssiden for 17 år siden. Nå er det han som er butikksjef her på andre året. Senest kom han for halvannet år siden fra oppgaven som butikksjef på Strømsø. På veien til toppjobben her på Åssiden, har han også vært på Europris i Mjøndalen som butikksjef. Nyttig erfaring har han også fra to år på Slemmestad, fra Lierstranda, og altså fra Strømsø hvor han åpnet butikken og drev den i fem år.

Butikken på Åssiden er med en salgsflate på 2000 kvadratmeter en av de største i Europris. Nå blir den også den mest moderne. Torsdag blir det kjempemange knallgode åpningstilbud, pluss kaffe, kaker og rød løper.

– Vi ønsker alle velkommen til en flott butikk med mange åpningstilbud og en hyggelig handel, sier Jensrud.

Europris-kjeden åpnet i 2021 fire nye butikker, gjennomførte fem relokaliseringer og fem utvidelser, mens seks butikker ble bygget om og modernisert.

Powered by Labrador CMS