Svensk restaurant­konsept åpner på Strømsø Torg

Pincho Nation flytter inn i lokalene etter Drammen Streetfood og satser på åpning før sommeren.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: Det opplyser restaurantkjeden i en pressemelding. 

- Ombyggingen forventes å starte innen kort tid, og restauranten regner med å kunne servere 180 sittende gjester, heter det fra franchisetagerne  Anders Gustavsson, Jörgen Wahlgren og Angel Roiz.

«Kjent for sin iøynefallende innredning, fargerike cocktails, og en meny som byr på tapas fra hele verden, står Pincho Nation klar til å berike Drammens voksende utvalg av spisesteder», heter det i pressemeldingen. Kjeden har i dag 80 spisesteder i hele Norden.

– Å åpne en Pincho Nation i Drammen er som en drøm som går i oppfyllelse. Vi har blitt veldig glade i stemningen i byen. Det finnes et godt utvalg av restauranter her, og vi føler at vårt konsept kan tilføre noe ekstra. Det blir spennende å bli en del av en by som er i så stor utvikling, spesielt på Strømsø Torg, der vi har valgt å etablere oss. Vi håper å kunne bidra til at byen blir et attraktivt område for å bo, jobbe og besøke, uttaler Anders Gustavsson.

Franchisetrioen Jörgen Wahlgren, Anders Gustavsson og Angel Roiz har lang erfaring med å drive Pincho Nation i Sverige, men satser også for fullt på å utvikle virksomheten i Norge. De forteller å ha blitt møtt med åpne armer siden de tok med seg restaurantkonseptet over grensen i 2022

– Mottagelsen fra vårt nye hjemland har vært hjertevarm fra starten. Fra de første gjestene i Fredrikstad til støtten fra myndigheter – Norges åpenhet og tilgjengelighet har vært avgjørende for vår beslutning om å åpne Pincho Nation Drammen, forteller Anders Gustavsson.

Om restaurantkonseptet uttaler han følgende:

- Vår restaurantatmosfære er avslappet, og man føler seg raskt hjemme. Med våre retter i tapasformat passer det like godt å stikke innom for en drink og noe lett å spise, som å nyte en planlagt middag med venner, sier Gustavsson. 

SKAL BYGGE OM: Her fra åpningen av Drammen Streetfood, som gikk konkurs
Powered by Labrador CMS