Treningssenter åpner på kjøpesenter

EVO åpner på Strømsø senter til vinteren - sitt fjerde senter i drammensområdet.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: - Treningskjeden EVO vokser og åpner nytt senter på Strømsø i Drammen. Dette blir det fjerde senteret i Drammensområdet, og med det styrker EVO sin posisjon i et marked hvor veksten er på vei tilbake, opplyser kjeden i en pressemelding.

Nå planlegges utformingen av et 650 kvadratmeter stort treningssenter på Strømsø Senter i Drammen. De første kaloriene skal forbrennes til vinteren når dørene åpnes.

OroEiendom kjøpte senteret i februar og i arbeidet med å finne frem til rett konsept, har rådgivere fra Cushman & Wakefield Realkapital vært med på laget. Dette er et selskap med spisskompetanse på etableringer innen handelseiendommer.

- Bransjemiksen på kjøpesentrene endrer seg, og konsepter som EVO er viktige for å skape det tilbudet kundene ønsker seg fremover. Attraktive handelspunkter må i større grad spille en rolle i folks hverdag, og da er tjenestekonsepter blant annet innen helse noe som trekker til seg besøkende, sier Son André Hval, seniorrådgiver i Cushman & Wakefield Realkapital.

I en bransje som legger en krevende tid bak seg, er det viktig å treffe godt med etableringene som gjøres fremover.

- Med EVO har vi et treningskonsept som skiller seg fra våre konkurrenter. Vi jobber mye med kundereisen, og vi vet at kvalitet på treningssentrene kombinert med en svært enkel administrering av eget medlemskap er viktig for våre kunder når de velger sitt treningssenter. Jobben som gjøres i forkant av en etablering blir derfor svært viktig, for å ta den ønskede markedsposisjonen. Her har samarbeidet med OroEiendom og Cushman & Wakefield Realkapital vært verdifull å ha med seg, slik at vi vet at vi har best mulig utgangspunktet når dørene åpnes til vinteren, sier Andreas Olav Skjetne i Fitness Group Nordic AS.

Powered by Labrador CMS