Avdelingsleder Ida Marie L. Persson fra Peppes sørget for å gi innsatsleder Kjetil Solheim og resten av politifolkene en fin avslutning på kvelden.
Avdelingsleder Ida Marie L. Persson fra Peppes sørget for å gi innsatsleder Kjetil Solheim og resten av politifolkene en fin avslutning på kvelden.

Politiet fikk uventet overraskelse:
- Utrolig hyggelig at dem reagerer på den måten!

Midt i rigge-sjauen på Strømsø Torg som hadde pågått i flere timer, dukket det opp en smakfull overraskelse til lovens lange arm.

Publisert

DRAMMEN: Politiet har rigget gjerder og barrikader i timesvis før lørdagens demontrasjon, og i forkant av nedstengingen har det vært murring blant næringsdrivende på torget som må holde stengt lørdag.

Peppes Pizza synes allikevel det var på tide å gi noen andre enn SIAN litt oppmerksomhet, og disket opp med en stabel pizzaer og brus til de uniformerte arbeiderne på torget.

- Politiet og vekterne står for tryggheten her, og vi ønsker å vise at vi setter pris på dem og hjelpe til med litt pizza både før og etter dette «tullet», skriver Peppes-driver Rajesh Sharma til DRM24.

Og konstablene på torget satte stor pris på overraskelsen fredag kveld.

- Generelt påvirker jo dette folk og næringsdrivende negativt, så det er utrolig hyggelig at dem reagerer på den måten og ikke er misfornøyd som man kanskje kunne forvente, uttaler «gjerdesjefen» hos politiet til DRM24.no.

Peppes Pizza har, som DRM24 tidligere har omtalt, måtte stenge ned og fjerne hele uteserveringen fra torget i forbindelse med markeringen lørdag.

Powered by Labrador CMS