MENINGER: Ulf Erik Knudsen
Gruppeleder, Drammen Frp

Nå må det bli slutt på diskusjonen om bompenger i Drammen!

Publisert Sist oppdatert

MENINGER: Vanlige folk har ikke råd til en ekstra utgift på opp mot 30.000 i året!

Nok en gang dukker diskusjonen om bompenger i Drammen opp. Drammens Tidende, noen Ap- og Høyre- topper og lokale millionærer ønsker å innføre bompenger over hele kommunen – på linje med Oslo.

Arbeiderpartiet i Drammen har så langt sagt nei (om du tror på dem), og Høyres ordførerkandidat har tidligere åpnet for bompenger på enkeltstrekninger. I realiteten vil vel si at det man kan få bompengeringer rundt Svelvik og Konnerud – kanskje også rundt Mjøndalen, men ikke rundt Drammen sentrum, med Høyre (om du tror på dem).

Fremskrittspartiet sier et glassklart og utvetydig nei til bompenger i Drammen! Ved forrige kommunevalg var det tusenvis av våre innbyggere som har engasjert seg i sosiale media, og aksjoner - og vi fikk et eget Nei til Bom-parti.

Vanlige folk har ikke råd til en ekstra utgift på opp mot 30.000 i året!


De massive reaksjonene fikk Høyre og Ap-politikere
til å skjelve i buksene og bli temmelig «svette». Det er betimelig å minne om at planene som forelå i «Buskerudbypakke 2» (BBP2) med 45 bomstasjoner, og mulig kostnader for en familie på opptil 30.000 kr i året.

Dette ville vært en katastrofe for vanlige bilbrukere med normale eller lave inntekter. «Pakken» ville heller ikke løst de utfordringer kommunen har inne i Drammen by.

Fremskrittspartiet har ført en årelang
og ganske ensom, kamp mot Buskerudby-samarbeidet og planene om bompenger. Vi har foreslått hele samarbeidet avviklet, og når det ikke har ført frem har vi fremmet forlag om at «pakkene» må legges ut til folkeavstemning. Dessverre har dette ikke ført frem.

Vi klarte imidlertid å stoppe bom-planen
sist de kom opp. Det er ikke sikkert det går like bra neste gang – vi er avhengig av din støtte!

Powered by Labrador CMS