- OPPSKRIFTEN PÅ KAOS: Lavrans Kierulf (Frp) mener MDGs forslag om å stenge Kreftings gate vil gjøre sentrum ufremkommelig.
- OPPSKRIFTEN PÅ KAOS: Lavrans Kierulf (Frp) mener MDGs forslag om å stenge Kreftings gate vil gjøre sentrum ufremkommelig.

Raser mot MDG-forslag:
- Fullstendig galskap

Miljøpartiets forslag om å rushtidstenge sentrumsgater for vanlige bilister blir ikke tatt godt imot av Frp.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Lavrans Kierulf fra Fremskrittspartiet betegner forslaget fra MDG-gruppeleder Cathrin Janøy som «fullstendig galskap».

- Hvis man vil skape det totale trafikkaos med kø, kork og ufremkommelighet i sentrum er det bare å følge MDG i denne saken, sier Kierulf, og legger til:

- Jeg er trygg på at denne type håpløse forslag vil få et stort flertall imot seg.

Kierulf, som også er gruppeleder for Viken Frp i fylkeskommunen i tillegg til representant i kommunestyret i Drammen, var ute og advarte mot konsekvensene av kollektivfeltet da det først ble etablert som et forsøksprosjekt.

Han stiller seg uforstående til at Brakar, som en av partene bak initiativet, ikke har kjennskap til noe evaluering av effekten av kollektivfeltet.

- Tilbakemeldingen den gang til fylkeskommunen var at dette skulle evalueres, sier Kierulf.

Høyres fylkesordførerkandidat Tore Opdal Hansen har som kjent sendt inn spørsmål til fylkesrådet i sakens anledning, da han mener premissene for å beholde kollektivfeltet er brutt.

- Ved tilbakeblokkering av trafikken over Øvre Sund Bru, skulle tiltaket reverseres, uttalte Opdal Hansen tidligere denne uka.

Powered by Labrador CMS