SLUTT PÅ DETTE: Avstandskrav og munnbindkrav opphører nå også på bussen.
SLUTT PÅ DETTE: Avstandskrav og munnbindkrav opphører nå også på bussen.

Brakar: Tilbake til en normal busshverdag

Åpne fordører og mulighet for kontantbetaling til alle sjåfører i alle Brakars busser blir innført i løpet de neste dagene.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser busselskapet mandag

Krav om avstand og bruk av munnbind gjelder heller ikke lenger.

- Dette har vi sett frem til lenge. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager før alle bussene er helt oppe å gå i forhold til normale betalingsrutiner, da noen av billettmaskinene våre (som ikke har blitt brukt på en stund) kan trenge en oppdatering, opplyser Brakar.

Disse vil fikses fortløpende.

- Vi slutter nå å selge skrapebilletter, men har du allerede kjøpt, kan du selvsagt fortsatt bruke disse. De er gyldige ut dette året, uttaler busselskapet.

Direktekjøp av billetter i Vipps vil være åpent ut denne uka, men fra mandag 4. oktober vil ikke dette lenger være gyldig som billett. Da er det Brakar Billett som gjelder på mobil. Vipps-betaling inne i Brakar Billett-appen vil fortsatt være mulig.

- Når flere nå reiser med buss igjen, oppfordrer vi alle til å vise hensyn til hverandre, og å utnytte plassen i bussene best mulig – sitt på alle seter, og trekk bakover sånn at alle kommer med, uttaler Brakar.

Powered by Labrador CMS