Bussen kjørte inn like før bilen var over: Ble stående i 20 minutter

Ny «Fleksnes»-episode på Mjøndalsbrua endte med at bilføreren måtte rygge tilbake over hele brua tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN/KROKSTADELVA: Opp gjennom årenes løp har det utspilt seg diverse Fleksnes-episoder på den gamle Mjøndalsbrua med jevne mellomrom. En del av dem også omtalt i herværende avis, spesielt når det har eskalert dithen at politiet har blitt involvert.

Og dersom en buss eller annet stort kjøretøy er involvert, ender det som regel med den størstes rett - det vil si at det minste kjøretøyet må rygge - ihvertfall om partene møtes sånn noenlunde halvveis.

I dette tilfellet skal imidlertid privatbilen ha vært nesten helt over brua, da bussjåføren av ukjente årsaker så sitt snitt til å kjøre utpå - vel vitende om privatbilen ikke kunne passere.

Det hele endte med en 20 minutter lang diskusjon med høy temperatur og full stopp i trafikken, skriver Eikernytt.no som først omtalte saken.

Både rutetider, forsinkede passasjerer og tiltagende køer var åpenbart underordnet da bussjåføren tok steget ut på brua for å hevde sin forkjørsrett. Ifølge vitner på stedet skal også bussjåføren også ha ringt etter politiet.

Lovens lange arm skal imidlertid ikke ha ankommet stedet før kvinnen, svært motvillig ifølge øyenvitner, skal ha gitt etter og rygget hele veien tilbake.

Eikernytt.no skriver videre at de ikke har lyktes å få en kommentar fra Brakar i sakens anledning.

Powered by Labrador CMS