DA DET SKJEDDE: Her er vaktlaget, inkludert politimannen det gjelder, som var på vakt den aktuelle natten, i samtale i etterkant av hendelsen.
DA DET SKJEDDE: Her er vaktlaget, inkludert politimannen det gjelder, som var på vakt den aktuelle natten, i samtale i etterkant av hendelsen.

Spesialenheten åpner etterforskning etter politi-hendelse på byen i Drammen

Skal undersøke håndteringen av beruset kvinne som forstyrret politiets arbeid i forbindelse med voldsepisode.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Ifølge politistasjonssjef Øyvind Aas i Drammen var bakgrunnen for hendelsen, hvor en politimann drar en kvinne unna så hun faller på bakken, at politibetjenten forsøkte å snakke med en annen kvinne som var vitne til en voldshendelse på stedet.

En video spredd på sosiale medier viser at kvinnen som ble dratt unna av politiet, forsøkte å hindre politibetjenten i å snakke med vitnet, og stilte seg i mellom politibetjenten og vitnet. Hendelsen skjedde i Engene natt til forrige søndag under Halloween.

Kvinnen som endte opp på bakken skal ikke ha blitt fysisk skadet.

– Det vi vet er at situasjonen politiet sto i, var at de skulle komme i kontakt med personen bak kvinnen på videoen. Det hadde skjedd et straffbart forhold. I den aktuelle voldshendelsen har en vekter gått mellom og skilt partene. Politiet ankom, og gjerningspersonen forsvant, uttaler politistasjonssjef Aas til dt.no som først omtalte saken.

Mandag ettermiddag bekreftet Spesialenheten at de har opprettet sak for å undersøke hendelsen og innhente ytterligere informasjon.

Powered by Labrador CMS