Store vær-svingninger i vente

De neste dagene vil preges av høyst ustabilt vær på Østlandet. Torsdag ventes det på nytt store nedbørsmengder og tordenbyger, og farevarsel er utsendt. Fredag kan det bli 27 grader og sol.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det er med andre ord en fordel å granske værmeldingen nøye for de som planlegger utendørsaktiviteter om dagen.

Mens man onsdag får et lite avbrekk fra styrtregnet og et lite gjensyn med sola innimellom regndråpene, er det torsdag ventet en ny runde med lokalt store nedbørsmengder med fare for lyn og torden. Meteorologisk har derfor sendt ut farevarsel for styrtregn.

Ferske prognoser viser inntil 40-50mm regn - men det kan også bli områder som ikke får nevneverdig nedbør. Noen varm sommerdag blir det imidlertid ikke.

Fredag derimot, får drammenserne trolig et gjensyn med sommervarmen - plutselig kommer sola tilbake for en stakket stund, og Meteorologisk Institutt varsler 27 varmegrader - men heller ikke fredag er uten risiko for regndråper innimellom.

Lørdag er det på nytt ventet en skikkelig gråværsdag med sammenhengende regnvær - før det søndag og videre ut langtidsvarselet ser ut til å bli en pause med i regnværet med lettskyet, pent vær. Tropevarmen ser imidlertid ut til å være over for denne gang.

Slik ser værvarselet ut de neste dagene for Drammen:LES OGSÅ: Uværet: Fikk 20mm regn på én time

Powered by Labrador CMS