Jens Petter Berg (32) er damelagets nye hovedtrener, og har hatt sine første økter med Godset-jentene på Gulskogen.

Godset har ansatt ny trener for damelaget

- Potensialet i Godset er stort på jentesida, og dette var en mulighet som var vanskelig å la passere.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Godset er nå i ferd med å komplettere den nye organiseringen rundt damelaget. Jens Petter Berg har signert en 2-års kontrakt med klubben, og skal kombinere jobben som hovedtrener med stillingen som akademileder i Talentgården, opplyser Godset på sine hjemmesider.

Berg kommer fra rollen som assistenttrener for Øvrevoll Hosle sitt damelag i 1. divisjon. Han har bred trenererfaring fra blant annet IL ROS, Stoppen, Stabæk, NTG og NFF Oslo før han de siste årene har hatt sitt trenervirke i ØHIL, ifølge klubben.

- Potensialet i Godset er stort på jentesida, og dette var en mulighet som var vanskelig å la passere. Jeg kjenner godt til hvordan ting har vært på jentesiden tidligere i Buskerudfotballen. Nå rustes det godt opp, og man har en toppklubb i ryggen som satser, det legges merke til - også utenfor Drammen, sier Jens Petter Berg til klubbnettstedet.

Tidligere trener, nå sportslig leder Jarle Finnestrand og nyansatt trener Jens Petter Berg.

Han har tro på at han kan bidra med å heve nivået ytterligere.

- Spesielt gjennom jobben i 1. divisjon i ØHIL har jeg opparbeidet meg noen referanser som kommer til å være veldig nyttige for den videre satsningen i Strømsgodset. Jeg har troen på at vi kan være det ENE laget som får muligheten til å rykke opp 3.divisjon, samtidig som jeg vet at det kommer til å kreve en grundig jobb fra jentene og oss i teamet. Vi skal gå for å pushe grenser hele veien, fortsetter den nye hovedtreneren.

Sportslig og administrativ leder for damelaget, Jarle Finnestrand er svært fornøyd med å få Berg på plass:

- Vi er utrolig stolt og glad for at vi fikk muligheten til å signere Jens Petter og han har allerede rukke å imponere oss. 

 I tillegg til rollen som damelagstrener har Berg blitt ansatt i en 70% stilling som akademileder i Talentgården på Sundland. Her skal han trene 6-13 åringer på SIF's fotballakademi, samt bidra som trener på Eliteakademiet for jenter.

Powered by Labrador CMS