NESTEN MATCHVINNER: Marcus Mehnert sendte Godset i ledelsen kvarteret før slutt. Det endte allikevel med tap.

Godset rotet bort poengene fem minutter på overtid

Godset tapte 4-3 mot Lillestrøm etter et høydramatisk oppgjør preget av VAR-avgjørelser i den corona-utsatte kampen på Åråsen.

LILLESTRØM: Hjemmelaget tok føringen med to scoringer etter 25 minutter, men Godset slo tilbake og lagene gikk til pause med augjort 2-2.

Kvarter før full tid sørget Strømsgodset for å ta ledelsen på nytt ved Marcus Mehnert som satte inn 3-2-målet, før LSK utliknet til 3-3 like før pause etter en omdiskutert scoring som til slutt måtte godkjennes av VAR som følge av potensiell offside.

Hele fem minutter på overtid banket hjemmelaget inn 4-3 og stjal dermed med seg alle poengene, i en kamp som i rettferdighetens navn trolig burde endte uavgjort.

Godset står dermed fortsatt med tre poeng etter de to første serierundene. Til helga reiser drammenserne til Tromsø.