ROTET BORT SEIEREN: Fred Friday og Strømsgodset var ikke effektive nok i serieåpningen.

Godset-tap for nyopprykkede Jerv i sesongåpningen

Strømsgodset så ut til å kontrollere mye av spillet på bortebane, men greide ikke score mål. Jerv vant 1-0.

GRIMSTAD: Det ble ingen god start på sesongen for Strømsgodset, hvis ambisjoner er å ta flere poeng på bortebane. Da er laget nødt for å ta poeng mot antatt svakere motstandere som Jerv.

Og for å ta poeng, må man score mål - hvilket var Strømgodsets store problem på Levermyr. Etter å ha hatt god kontroll på kampen gjennom 90 minutter og skapt defintivt mest foran mål, sløste Godset med målsjansene.

Det gjorde ikke Jerv, som på en overgang etter Godset-corner var dødelig effektive og satte vinnermålet med 1-0 etter 70 minutter.

Strømsgodset fortsatte å produsere store målsjanser, men fikk ikke uttelling. Strømsgodset tapte årets første eliteseriekamp, før det nå venter to kamper på rad mot Molde:

Første semifinale i NM onsdag førstkommende borte på Aker Stadion, før Molde kommer på besøk til Marienlyst neste søndag i 2. serierunde.