SCORET IGJEN: Elias Hoff Melkersen har tre nettkjenninger på fire uker etter at han kom til Strømsgodset.

Godsets lånespiss sørget for poeng­deling mot Molde

DRAMMEN: Strømsgodset har etter hvert fått en god hjemmestatistikk mot Molde de siste årene, og det så nokså lyst ut da hjemmelaget tok ledelsen på Marienlyst etter bare åtte minutter.

Jubelen stod i taket da lånespiss Elias Hoff Melkersen hamret inn 1-0-scoringen, og Godset viste seg fra en langt mer offensive og sjanseskapende enn forrige bortekamp mot Sandefjord.

Molde slo imidlertid tilbake like før pause, og lagene gikk til hvilen med uavgjort 1-1. Flere mål skulle det heller ikke bli - Molde presset på for en utlikning men Strømsgodset red stormen av og unngikk flere baklengs. Dermed ble det poengdeling i Drammen mot den regjerende seriemesteren, og et viktig poeng for Godset inn mot et tøft program i sesongavslutningen.

Strømsgodset holder seg på tiendeplass på tabellen etter helgas runde, før Bodø/Glimt venter borte i neste serierunde.