Mawa ferdig i Godset - klar for Kristiansund

- Har fått et bud vi mener er godt, uttaler Strømsgodset.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Dermed er strategien om å ikke selge egne spillere til eliteseriekonkurrenter en saga blott Strømsgodset.

- Vi har kommet til enighet med Kristiansund BK om en overgang for Moses Mawa, uttaler klubben på sine hjemmesider tirsdag.

Angriperen har fått tillatelse til å reise til Kristiansund tirsdag for å gjennomføre medisinsk sjekk. Dersom denne går i orden og spilleren avklarer sin personlige kontrakt, vil Moses Mawa selges til KBK og presenteres der oppe i løpet av kort tid, opplyser klubben videre.

- Den beste løsningen

- Vi har fått et bud fra Kristiansund som vi mener er godt og mandag kveld ble vi enige om rammene for en overgang. Vi har gjort en sportslig og økonomisk totalvurdering, og landet på at dette er den beste løsningen for oss som klubb og Moses som spiller. Han var også tydelig selv på at han ønsker å reise til Kristiansund, sier medie- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen.

Moses Mawa blir dermed den andre goalgetteren fra Godset på kort tid som havner i Kristiansund, etter at Amahl Pellegrino gjorde stor suksess i klubben i 2019 og 2020. Han er forøvrig klar for Bodø/Glimt ut sesongen etter å ha gjort vendereis fra et mislykket opphold i Saudi-Arabia.

GLAPP FOR GODSET: Pellegrino har trent med Godset i sommer og vært «fast inventar» på Marienlyst, her fra slutten av juli mot Odd. Spissen har vært i samtaler med Godset, men havnet nå i Bodø/Glimt på kortidskontrakt, ble det klart tirsdag.






- Med forbehold om at de siste detaljene faller på plass og overgangen blir en realitet, vil vi gjerne takke Moses for innsatsen han har lagt ned for klubben siden han kom hit i 2019. Vi ønsker ham lykke til videre i KBK, uttaler Nilsen.

Mawa har i løpet av sine to år i Strømsgodset spilt 57 kamper og scoret 11 mål.

LES OGSÅ: Prosper Mendy (25) ferdig i Strømsgodset

Powered by Labrador CMS